Feminitatea se emană, iar frumusețea se alege. Într-o lume contemporană dominată de posibilități și opțiuni, noi nu vrem să ne pierdem în mulțime ci să ieșim din anonimat prin serviciile noastre. Cum reușim acest lucru? Prin servicii profesionale de coafat femei, vopsit femei si prioritizarea clientului și a experienței trăite. Exact cum ai citit, tratamentele Glass Beauty House nu sunt niște simple servicii, ci experiențe în sine.

Din momentul în care păsești pragul nostru, așteaptă-te la servicii premium, în care centrul activității ești tu! Trecutul nostru în calitate de clienți ai saloanelor de înfrumusețare ne-a învățat importanța unui hairstylist care să asculte, care să consilieze și care să execute cu răbdare. Însumat, conceptul Glass Beauty House se sprijină exact pe aceste principii: Ascultăm părerea ta și nevoile tale. Te consiliem pentru a fi mulțumită de alegerea ta. Executăm totul cu răbdare și profesionalism.

Programare Vopit, Tuns sau Coafat

Servicii premium de tuns femei Galati

“Ochii sunt ferestrele sufletului”, spunea un faimos citat, iar noi il continuăm astfel: și tunsoarea este portavocea personalității. Tocmai din acest motiv, echipa de hairstyliști Glass Beauty House nu îți va oferi o tunsoare standard one-fit-for-all, ci un serviciu personalizat, în funcție de ceea ce dorești să exprimi și ceea ce te reprezintă. Consultanța în materie de Beauty e un alt atu al nostru, pe langa skill-uri exceptionale de tuns femei Galati, așa că oricât de indecisă ai fi, poți fi sigură că din salonul nostru vei pleca cu o tunsoare fresh, modernă și ….. perfectă pentru tine!

Un bob scurt, un pixie cut, un breton-statement, cere și ți se da! Desigur, nu înainte de diagnoza corectă a părului tău, pe care ți-o oferim gratuit, pentru a ne asigura că tunsoarea, gradul peroxidului, tratamentul sau instrumentele folosite sunt potrivite pentru tipul tău de păr. Îți asigurăm această diagnoză tocmai pentru a-ți întregi experiența și pentru a-ți furniza informații valoroase despre părul tău și despre întreținerea lui pe termen lung. Nu ne dorim să fim doar noi fericiți de rezultat, ci ne dorim să fii tu în primul rând cea încântată!

Hairstyliști cu experiență dovedită în domeniul vopsit femei Galati

Am învățat pe propria piele: dezastrele homemade cu peroxid și/sau nuanțatoare îndoilenice nu sunt o încântare pentru nimeni. Te asigurăm că un profesionist în materie de colorare a părului îți va oferi un serviciu premium prin care se vor disipa orice temeri sau urme de regret. Nu așa cum ai visat ci mult mai bine decât ai visat deja. Pentru noi, premium înseamnă premium, fără jumătăți de măsură! De aceea am vrut sa aducem servicii premium de vopsit femei, chiar aici in Galati

În plus, după cum am menționat deja, experiența ta contează mult pentru noi. Așa că îți vom oferi intimitatea de care ai nevoie pe tot parcursul tratamentului. Toate serviciile de tuns, vopsit, coafat femei se petrec într-o atmosferă intimă, în camere separate și nu într-un spațiu comun Știm că adesea hairstylistii sunt și confidenții clientelor, mai ales când se comportă atât de prietenos precum angajații Glass. Așa că te vei putea simți (aproape) ca acasă pe scaunul din fața oglinzii, relaxându-te și bucurându-te de răsfăț.

Experți în coafat femei

Evenimentul important are nevoie de un look pe măsură. Teama de coafuri nepotrivite nu își are locul în salonul nostru. Intrucât vei colabora cu profesioniști în domeniu, care participă frecvent la workshopuri de specialitate și care se mențin negreșit la curent cu ultimele trenduri.

Te putem asiguram că prețuim siguranța ta și că folosim exclusiv ustensile de unică folosință sau instrumente sterilizate la standarde medicale. Totul este curat, sigur și igienizat – un criteriu important atât pentru tine cât și pentru angajații noștri. Ne-am ambiționat să oferim tuturor profesioniștilor Glass House Beauty un mediu de lucru curat și modern prin care să-și exprime creativitatea și să îți ofere ție o experiență plăcută.

 Noi dorim ca preferința ta pentru serviciile noastre de tuns, vopsit, coafat femei să fie necondiționată. Confortul și intimitatea sunt principiile care ne ghidează. Te așteptăm la noi să te convingi!

Programare Vopsit, Tuns sau Coafat femei

coafat femei
coafat femei

Salonul GLASS Beauty House Galați se află pe Str. Siderurgiștilor Nr. 15, la parterul blocului SD10B (intrare din parcul de lângă Spitalul de Copii).


Suna acum
Adresa