Bărbații care se vopsesc dau dovadă de maturitate și de o dorință prin care ei își exprimă pofta de viață și întinerire. În ceea ce le privește pe femei, acestea și-au păstrat încă un obicei productiv de a se vopsi singure acasă sau ajutate de prieteni. La bărbați lucrurile stau diferit, iar dacă o eroare se produce în timpul sesiunii de vopsit par barbati, pentru ei este un lucru de neacceptat.

Dacă femeile mai pot repara un par lung cu mici greșeli, în cazul bărbaților acest lucru nu este posibil, iar un par relativ scurt poate fi compromis dacă se vor produce greșeli. În rândul bărbaților este foarte popular serviciul de vopsit par bărbați în toate saloanele noastre.

Programare Vopsit par barbati

vopsit par barbati
vopsit par barbati

Vopsit par barbati in Galati

În calitate de bărbat bine, firele albe, fie ele multe sau puține trebuie să dispară că să nu ofere o senzație de îmbătrânire. Ceea ce îți trebuie este o ședință de vopsit barbati care va fi echivalentul unei schimbări de look din gama celor care te întineresc exponențial.

În salon GLASS Beauty House Galati folosim produse profesionale certificate internațional speciale pentru părul din podoabe capilare bărbătești, adaptate special pentru firul de par bărbătesc.  

Cum se deosebesc aceste produse?

Faptul că te-ai vopsit nu va fi un lucru evident. În calitate de bărbat matur, îți dorești că îmbătrânirea să nu fie sesizată ușor în cazul tău, dar nu vrei nici să pară că ești disperat să nu îți albească părul. Produsele special create pentru bărbați nu îți vor lăsa părul strălucitor sau sclipicios și în niciun caz nu va fi evident că deabea te-ai ridicat de pe scaunul salonului. Un bărbat își va dori mereu ca un vopsit par barbati să pară ceva natural.

Faptul că ți-ai vopsit părul va fi foarte vag sesizat, dar va oferi părului tău o eleganță și un look specific. Vei arăta mai tânăr. Produsele care sunt folosite în gama noastră de servicii sunt de cea mai înaltă calitate și fac parte din gama de top a produselor de înfrumusețare pentru bărbați

O experiență de vopsit par bărbați de neuitat

De la început vă vom spune că serviciul de vopsit bărbați din salon GLASS nici nu se compară cu experiența pe care ai avut-o până acum încercând să rezolvi aceste aspecte singur. Evident că produsele din comerț sunt mai ieftine deși și aici există discuții, vopseaua pentru bărbați care se găsește în comerț este relativ un trend nou pentru rafturile magazinelor și nu vei reuși să ai luxul de a avea prea mult de ales. Gama de culori este limitată și probabil nu vei găsi produsul potrivit pentru tine.

Un vopsit barbati în salon GLASS garantează acoperirea tuturor firelor albe sau îmbătrânite.

Frecvent un vopsit amatoresc nu îți va garanta că ai scăpat de problemă. Un vopsit barbati profesional într-un salon de renume va crește șansele ca tu să ai nevoie din în ce mai puțin de un vopsit de păr. Este normal ca părul să crească și firele albe vor fi din nou vizibile, dar vor crește sănătos, se vor “împăca” mai bine cu vopseaua, iar tu vei obține rezultate din ce în ce mai bune.

Nu mai sta pe gânduri, alege intinerirea și fă o programare chiar acum!

Suna acum
Adresa