În urma unei ședințe de tuns barbati de la Salon GLASS Beauty House Galați nu vei pleca doar cu un look fresh și o atitudine increzătoare, dar vei fi bucuros să observi că îți vei forma obiceiuri noi în ceea ce privește îngrijirea frezei tale. Mai mult decât atât, te vei și adapta la noul stil de viață pe care ți-l impune noul tău look. Schimbarea pe care ți-o dorești va fi doar unul dintre lucrurile pe care o ședință de tuns barbati din salonul nostru ți le va oferi.

Programare Tuns si Tuns barba

Stilizat barba. Salon GLASS Beauty House

Cu aceeași calitate cu care oferim servicii de înfrumusețare pentru toți clienții noștri și la un tuns barbati clasic pentru bărbați, nu vei obține doar o stilizare de calitate a părului, dar pe toată durata sesiunii, te vom trata cu răsfăț, îți vom oferi ceva de băut și ne vom asigura că primești o doză de relaxare.

După ce îți vei face o programare pentru ședința de tuns bărbați de la salon GLASS, te vom trece printr-o serie de etape pe care numai un salon de lux ți le poate oferi. Îți vom oferi ceva de băut, vei discuta cu unul dintre stiliștii noștri despre modul în care vrei ca părul tău să se schimbe. Îți vom spăla părul cu șampon special de cea mai bună calitate care îți va hidrata, energiza și însănătoși scalpul.

După o uscare eficientă vom trece direct la styling și îți vom oferi cea mai bună tunsoare pe care o poți primi. Dacă îți dorești, poți opta și pentru o stilizare a bărbii.

După ce procesul de tuns barbati a părului este gata, dar și după ce suntem siguri că și tu ești mulțumit, te vom mai trece încă o dată printr-o spălare hidratantă a părului. Îți uscăm părul, ți-l aranjăm cu produse profesionale și te vom lăsa cu un sentiment plăcut, un look nou-nouț și o atitudine încrezătoare.

Tuns barba Galati

Poate unul dintre cele mai noi trenduri din ultimii ani în ceea ce îi privește pe bărbați, este portul de barbă. Știm că și tu îți dorești o barbă impunătoare, elegantă și rafinată, iar pentru asta noi am dezvoltat un serviciu de tuns barba profesional special pentru cei care își doresc un aspect îngrijit pentru barba lor.

Poți opta pentru o stilizare de barbă chiar atunci când vii la salon GLASS pentru o schimbare de look sau pentru tunsul obișnuit. Specialiștii noștri știu exact care este formula corectă pentru ca la sfârșitul ședinței să ai o barbă care arată bine dar care este și puternică. Vom aplica metode corecte de spălare și de scurtare a bărbii folosind mașina electrică sau foarfeca. De la început te asigurăm că pentru ședința de stilizare vom folosi ustensile noi și le vom desigilă în fața ta.

Indiferent de lungimea barbii, obiectivul este același pentru orice bărbat. Să emane sau să întărească masculinitatea. Un bărbat care va opta pentru un tuns barba la salon GLASS beauty House Galati va ieși din salonul nostru cu un puternic vibe masculin și va reprezenta sexul bărbătesc cu încredere și tărie.

Fă o programare și vei obține în sfârșit look-ul pe care ți-l dorești. Doar la salon GLASS Beauty House Galați

Suna acum
Adresa