Dacă o barbă cu aspect plăcut, îngrijită și cu o forma potrivită feței tale este ceea ce ți-ai dorit de când ți-ai lăsat barba să crească, la salon GLASS Beauty House Galați serviciile de tuns barba includ o gamă completă de proceduri și produse profesionale care vor face din barba ta un accesoriu fashion natural.

Programare Tuns barba masaj

Tuns barba masaj
Tuns barba masaj

Tuns barba si masaj

Experiența de care vei avea parte în salon GLASS va fi ceva ce nu ai mai întâlnit. Știm că bărbații sunt mai direcți și vor să fie eficienți de aceea pe tot parcursul ședinței noastre de tuns barba nu vei fi ignorat și vei fi tratat cu ceva de băut din partea noastră pentru a rămâne hidratat pe parcursul celor 90 de minute de styling. Produsele folosite de noi sunt de cea mai înaltă calitate, iar barba ta va primi o doză de reîmprospătare și revitalizare așa cum se cuvine.

Înainte de a-ți oferi un tuns barba care îți va schimba viața, vom avea o discuție elaborată împreună cu un specialist de la salon GLASS despre hairstyle-ul tău și despre cum îți vei dori să arate barba ta la sfârșitul ședinței.

Servicii de tuns barba profesionale

Nu vom intra direct în tăiatul părului, niciodată nu trebuie să îți tunzi barba cât timp este uscată. Îți vom face un masaj rapid de energizare pentru a înmuia firele de par, pentru a revitaliza rădăcinile și pentru a te putea relaxa. Abia când firele de par sunt moi și pregătite pentru styling, iar tu te-ai împrietenit cu stilistul nostru, putem trece la procesul de aranjare al părului tău facial.

tuns barba
tuns barba

Tuns si masaj Galati la salon GLASS

Procesul de tuns barbă se face cu grijă și atenție, ustensilele noastre sunt desigilate chiar în fața ta pentru a te asigura că primești cel mai curat și îngrijit serviciu. Produsele de styling folosit in tuns barba îți vor fi prezentate pentru a ne asigura că vei fi familiar cu ce a fost folosit pentru barba ta. Ne dorim ca la sfârșitul ședinței să poți fi capabil să îți îngrijești singur părul facial, să îl poți stiliza și să te întorci la noi doar pentru un styling diferit sau pentru reparare și tratamente de însănătoșire.

La sfârșit, îți vom aranja și pieptăna barba, în acest moment vă putem da garanția că barba dumneavoastră emană masculinitate, se potrivește cu formă feței și sunteți posesorul unui look proaspăt.

tuns barba
tuns barba

De ce este salon GLASS deosebit?

Asemănător sexului feminin și bărbații ajung destul de des într-un salon pentru o stilizare sau un tuns barba ori o stilizare a look-ului. De aceea, salonul GLASS Beauty House Galați se asigură că tu în calitate de client nu vei fi lăsat să aștepți zeci de minute, vei primi o băutură pentru ca totul să fie cât mai relaxant, iar lucrul cel mai important: Pe toată durata ședinței de stilizare vei fi într-o cameră separată de restul salonului fiind capabil să interacționezi doar cu stilistul nostru. Nu vei fi deranjat de zgomote exterioare și intimitatea îți va fi respectată cu strictețe.

Ești curios de rezultatele uimitoare pe care le poți obține? Fă o programare și vei primi mai mult decât o tunsoare de barbă.

Suna acum
Adresa