Un tratament pentru păr sau un tratament pentru scalp de cea mai bună calitate vor fi mereu principalele surse de rezultate dacă te decizi să apelezi la salonul GLASS Beauty House Galati.

Datorită profesionalismului de care dă dovadă echipa noastră, nu ne vom aventura niciodată în aplicarea unui tratament fără să identificăm foarte clar problema pe care trebuie să o reparăm sau vindecăm. Astfel în prima fază, înainte de aplicarea de tratamente par, vei beneficia de o diagnosticare profesională realizată cu ajutorul analizatorului capilar ce va crea un plan personalizat pentru nevoile firului de păr sau al scalpului tău.

După acest proces de diagnosticare, vom știi foarte clar ce tratamente pentru scalp sau păr îți vor aduce cele mai multe beneficii. Câteva beneficii pe care sigur le vei obține în urma acestor tratamente par sunt:

  • Refacerea cuticulei și a vârfurilor despicate
  • Părul tău va avea în sfârșit volumul pe care ți-l dorești
  • Va fi rezistent împotriva tendinței de rupere
  • Va fi mai elastic
  • Va fi mai strălucitor
  • Va fi foarte bine hidratat, remineralizat și energizat

Programare Tratamente Par & Tratamente Pentru Scalp

Tratamente Par & Tratamente Pentru Scalp

Tratamente par / Tratamente pentru scalp in Galati

Procedura pe care o folosim este de înaltă tehnologie, nu vei simți niciun disconfort, nu implică durere de niciun fel. Placa cu ultrasunete și infraroșu folosită în tratamente pentru scalp implică pătrunderea, fără nici o sursă de căldură în firul de păr a ingredientelor active utilizate în timpul tratamentului.

Aceasta închide solzii, îngroașă straturile cuticulei părului și repară țesutul capilar. De asemenea, previne despicarea vârfurilor, păstrează elasticitatea părului și îi menține culoarea în timp.

Acest gen de tratamente par sau tratamente pentru scalp repară lanțurile de cheratină din interiorul fibrei capilare și furnizează aminoacizi cuticulei și cortexului.

La salon GLASS Beauty House Galați am folosit și vom folosi întotdeauna produse de cea mai bună calitate, astfel pentru acest gen de tratamente par sau scalp, apelăm la un concentrat de 5 săruri minerale – fier, magneziu, zinc, cupru și silicon natural obținut din drojdie. Acest tratament remineralizează și întărește structura firului de păr. Mineralele restaurează activitatea corectă a celulelor geminale și ajută la reconstrucția părului.

Tratamentele noastre pentru scalp sau par conțin acid hialuronic care nu numai că ajută părul să devină mai catifelat, dar îl ajută să capteze și să păstreze apa mai bine. Moleculele de acid hialuronic creează o încărcătură pozitivă pe suprafața părului care elimină încărcătura electrostatică, închizând cuticulele și lăsând părul moale și catifelat.

Tratamente aplicate de experți

 Un alt ingredient esențial folosit în tratamente par in salon GLASS este o formă naturală de Sodium PCA. Pielea conține deja în mod natural acest Sodium PCA, care este o componentă foarte importantă a matricei intracelulare, însă pe măsură ce îmbătrânim nivelul acestuia scade treptat. Suplimentarea acestui nivel scăzut este esențială, iar tratamentele noastre asigură această suplimentare.

L-Arginina este și ea o componentă esențială, mai exact, un aminoacid esențial ce intră în compoziția pielii și a părului. L-Arginina ajută la creșterea nivelului de hidratare a pielii și al părului, dar în același timp îmbunătățește flexibilitatea părului și îi mărește rezistența la rupere.

Toate aceste ingrediente restaurează materialul proteic al părului, reparându-l și închizând cuticula, rezultând un par mai moale, hidratat și perfect reconstruit din interior.

Suna acum
Adresa