La salon GLASS Beauty House Galați nu vei beneficia de un simplu tratament par barbati, vei avea parte de de o experiență unică de ralaxare și revitalizare cu tratamente aplicate într-un mod profesionist de specialiști cu experiență.

Încă de la primul contact cu salonul nostru, vei putea observa că în calitate de client ești tratat cu atenție și respect. Ne vom asigura că nu îți va lipsi absolut nimic și de la început îți vom oferi ceva de băut pentru ca experiența de la salon să fie una lipsită de stres.

Vom discuta despre procedurile pe care un tratament par pentru barbati îl impune și te vom trece prin toate etapele unui astfel de tratament profesional, începând de la tehinici de masaj și până la cele mai mici detalii ce țin de spălarea și aplicarea tratementului de par sau scalp.

Programare Tratament par scalp barbati

Tratament par barbati
Tratament par barbati

Ce vei obține în urma unui tratament par sau tratament scalp pentru barbati

Identificarea problemei tale este unul dintre cele mai importante obiective ale noastre. Ne vom asigura că știm ceea ce îți dorești să obții pentru părul tău și îți vom recomanda tratamentul de par special pentru tine. Ne dorim să te ajutăm să lupți cu afecțiuni care cauzează apariția mătreții, a cojilor, a căderii părului sau a secrețiilor excesive de sebum.

La sfârșitul sesiunii de aplicare a unui tratament par pentru barbati vei fi bărbatul fericit care va pleca din salonul nostru cu un par revitalizat dar și cu un scalp mult mai curat, mult mai sănătos și mai strălucitor. Noi mizăm și ne dorim ca tu să nu ai nevoie să te întorci la salon prea repede. Obiectivul nostru este ca tu să obții rezultate pe termen lung pentru a nu fi nevoie să te mai îngrijorezi de unele afecțiuni ale părului sau scalpului. Un tratament par pentru bărbați trebuie să fie eficient și să aibă rezultate rapide mulțumitoare.

Care sunt etapele unui tratament par barbati

Așa cum procedăm cu fiecare client care pășește pragul salonului nostru, te vom întâmpina cu o băutură din partea noastră, fie că este ceai sau cafea. Vom discuta împreună despre părul tău, despre modul în care îl îngrijeșți, despre ceea ce vrei să repari sau ceea ce vrei să obții în urmă unui tratament par.

După această scurtă discuție vom ști ce ne dorim și vom începe prin a-ți spăla părul cu un șampon special care nu numai că îți va curăț părul, dar îl va și energiza și pregăti pentru aplicarea tratamentului.

Vom aplică tratamentul pe părul ud pentru un efect crescut. După aplicarea tratamentului vom realiza un masaj special de stimulare a părului și scalpului. Te vei bucura de acest masaj nu doar pentru efectele de însănătoșire pe care un tratament par barbati le va oferi părului tău, dar și pentru doza de relaxare care vine la pachet cu acest procedeu.

Rezultatele apar imediat! Tratamente pentru par si scalp.

După masaj vom aplica un alt set de tratament par pentru barbati, din nou vom realiza un masaj de stimulare pentru par și scalp. Totul se va întâmplă cât timp tu vei fi singur în salon, nimeni nu te va deranja, vei fi singur cu specialistul nostru și te vei bucura de o sesiune de relaxare cum nu ai mai întâlnit.

La sfârșit, vom usca părul și îl vom stiliza folosind produse de top care au și proprietăți de revitalizare și hrănire a părului.

Un tratament par pentr bărbați din salon GLASS depășeste barierele vindecării, iar tu vrei primi un tratament de ralaxare. Fă o programare!

Suna acum
Adresa