Deja s-a demontat concepția că înfrumusețarea și răsfățul sunt rezervate doar femeilor. Îngrijirea look-ului nu cunoaște vârstă, sex, limită de greutate – oricine poate arăta stylish, la fel cum oricine poate arăta dezordonat. Pentru a-și construi o imagine cât mai prezentabilă, un bărbat va apela la serviciile unui profesionist. Și unde să intâlnești profesioniști mai capabili decât la GLASS Beauty House Galați? De la o tunsoare modernă la unghii curate și sprâncene stilizate. Bărbații găsesc la salonul nostru o gamă largă de servicii de grooming care să ii transforme complet. Dacă bărbații care se tund și iși întrețin barba se găsesc peste tot, nu putem spune același lucru despre pensat barbati.

Programare pensat barbati

Servicii fără reproș de pensat barbati

Înțelegem că nu poate fi ușor să pășești pragul unui salon de Beauty fără teama că rezultatul final nu va fi cel așteptat. Însă GLASS Beauty House îți garantează satisfacția promisă de tratamentele noastre. Serviciile noastre de grooming nu îți vor afecta masculinitatea ci o vor pune în evidență, schimbându-te dintr-un bărbat într-un gentleman. Its like you but better.

Când vine vorba despre stilizare sprâncene la bărbați, cea mai bună alegere este păstrarea lookului cât mai natural. Dacă femeile pot experimenta cu forma și culoarea lor, specialiștii GLASS vor avea grijă ca sprâncenele bărbaților să rămână cât mai naturale dar clar definite. Cu toate acestea, noi nu dorim să îți impunem un stil ci să îți oferim un ghid. Dacă dorești să experimentezi cu forma sprâncenelor, noi suntem de partea ta și ne vom asigura că stilul și forma aleasă ți se vor potrivi mănușă!

Opțiuni de stilizare a sprancenelor pentru barbati

Servicii de pensat barbati profesionale: Ceară, pensetă, ață… atâtea instrumente, atâtea alegeri. Echipa noastră te va ajuta să alegi opțiunea perfectă pentru tine. Fie că ai nevoie de rapiditatea pensatului cu ceară sau de exactitatea threadingului,te asigurăm că sprâncenele tale vor fi îngrijite de mâini capabile și o pereche de ochi antrenată să vadă frumosul.

Trăsăturile tale ne vor fi recunoscătoare după ce îți vom defini sprâncenele în funcție de forma feței. Simțul estetic al specialiștilor noștri își spune cuvântul atunci când un client se află pe scaunul salonului. Iar aceștia sunt pregătiți să accentueze pomeții sau să îți indulcească privirea, după caz. Vei învăța că efectul năucitor al unor sprâncene îngrijite este unisex. Intrucât ele înrămează trăsăturile feței și le pun în valoare atât pentru femei cât și pentru bărbați. Gândește-te laun serviciu de pensat barbati dupa ca sprâncenele tale ca la ramele unui tablou – nu ai dori să muncești și să investești într-o pictură pe care apoi să o alături unui chenar plictisitor de lemn, nu?

Așa ne gândeam și noi. Din acest motiv, te incurajăm să te lași pe mâna specialiștilor când vine vorba de stilizarea sprâncenelor. De la vopsit, la tuns și până la pensat, noi îți garantăm un serviciu premium care -BEWARE- creează dependență!De asemenea pentru a ne asigura că impactul tratamentului nostru de stilizare sprâncene este de durată, te vom sfătui cu privire la cele mai bune modalități de a îngriji sprâncenele acasă între programările la pensat. Recomandăm o programare o dată la două luni cel puțin pentru a le întreține și a nu le lăsa să scape de sub control. 

pensat barbati
pensat barbati

Suna acum
Adresa