Extensii ale genelor sau Aplicarea genelor false

Genele sunt “accesoriile” ochilor tăi care, dacă sunt îngrijite și stilizate într-un mod adecvat, pot avea un impact foarte mare asupra aspectului feței tale. Extensiile genelor sau aplicarea genelor false sunt servicii femei de cea mai bună calitate si sunt specialitatea noastră, iar tu ești cea care merită mai mult.

Servicii femei: Tratamente de ingrijire a unghiilor

Strălucire, formă și însănătoșire. Acestea sunt punctele forte ale unghiilor tale. Tratamentele noastre se laudă cu rezultate dovedite pe termen lung și încurajează creșterea și regenerarea sănătoasă a unghiilor.

Coafor Galați

Ai fost vreodată tratată ca o regină atunci când ai mers la coafor? La Glass Beauty House vei primi din partea unei echipe de profesioniști experiența vieții tale în materie de hairstyling. Te vom lăsa să te bucuri de o cafea în timp ce stiliștii noștri îți alintă părul așa cum știu ei mai bine.

Servicii femei: Pensat Galati. Stilizarea sprâncenelor

Mereu am vrut să atingem cel mai înalt nivel de naturalețe fiind foarte pasionați de stilizarea sprâncenelor. Suntem profesioniști și mereu ne sfătuim clienții să aleagă o formă naturală a sprâncenelor. Frumusețea naturală nu este ușor de obținut, dar echipa noastră face o treaba uimitoare. Alege expresivitatea, naturalețea și elegantă. Un serviciu de pensat Galati premium pentru cele mai rafinate gusturi.

Make-up Galați

Suntem experți în conturarea și evidențierea punctelor tale forte. Indiferent de ocazia pentru care ai nevoie de un machiaj professional, Glass Beauty House Galati îți pune la dispoziție toate resursele necesare pentru ca tu să te simți cel mai bine în lumina reflectoarelor. Make-up de zi sau de seară, artiștii noștri sunt mereu pregătiți să creeze artă pe chipul tău

Vopsit, tuns sau coafat pentru femei

Când vine vorba de Beauty, nu există loc pentru jumătăți de măsură. Fă alegerea potrivită pentru un hairstyling profesional. Vopsit, tuns sau coafor galati, ne dorim ca tu să simți un upgrade atât în timpul ședinței de styling, dar și pentru o lungă perioadă după ce ai beneficiat de serviciile noastre.

Servicii femei: Manichiură pedichiură Galați

Etalonul pentru frumusețe va fi mereu influențat de lucruri mărunte. Unghiile tale sunt un detaliu mărunt atunci când primesc atenția necesară, dar devin un detaliu foarte important dacă nu sunt îngrijite cum trebuie. Manichiura și Pedichiura sunt unul dintre cele mai importante SERVICII FEMEI unde echipa noastră investește dragoste și professionalism pentru ca tu să primești un tratament de cea mai bună calitate cu cele mai bune produse.

Extensii par

Extensiile noastre de păr fac parte din gama de produse de cea mai înaltă calitate pe care o poți găsi. Sistemul prin care extensiile de par fuzionează cu părul tău este uimitor și nu se va observa nicio diferență! Nu vei pleca din salonul nostru până nu vom fi 100% siguri că părul tău este lucrat perfect, iar noul tău look arată splendid.

Tratamente pentru par si scalp

Îți punem la dispoziție o gamă de tratamente pentru par și scalp bazate pe obiectivele tale în materie de frumusețe și sănătate. Părul tău poate căpăta o strălucire fabuloasă, vom oferi scalpului tău un tratament de întinerire și regenerare. Nu vei putea rezista ședințelor noastre de relaxare cu masaj capilar!

Salonul Glass Beauty House Galați pune la dispoziție o gamă variată de servicii de înfrumusețare pentru femei și  nu numai.

Suna acum
Adresa