Dacă ești în căutarea de stilizare sprancene Galati, GLASS Beauty House este locul potrivit. Cu o vastă experiență în domeniul medical și estetic (6 ani, 6 clinici în țară, 1 salon), salonul nostru de beauty oferă mai multe tipuri de servicii de coafor pentru femei precum tuns, vopsit par sau pensat sprancene Galati.

Stilizare Sprancene Galati

Stilizare Sprancene Galati

Cauți sprancene perfecte, cu un efect natural? Alege serviciul de pensat la GLASS Beauty House Galați și bucură-te de sprancenele pe care ți le-ai dorit.

Serviciul nostru de stilizare sprancene Galati include epilarea zonelor adiacente, tunderea sprancenelor, pensatul sprancenelor și vopsirea sprancenelor.

Apasă aici dacă vrei să afli mai multe despre modelarea profesionala a sprancenelor. Vei fi redirecționată către pagina dedicată acestor servicii.

Programare Stilizare Sprancene

Despre Pensat Sprancene Galati

Pensat Sprancene Galati

Există mai multe etape pe care le realizăm în cadrul unui serviciu de pensat sprancene și modelare profesionala a sprancenelor.

  1. Curățarea și vopsirea sprancenelor
  2. Formarea sprancenelor
  3. Epilarea cu ceară a sprancenelor
  4. Desenarea sprancenelor
  5. Personalizarea măștii de sprancene
  6. Desenarea sprancenelor acasă

Toți acești pași de stilizare a sprancenelor sunt realizați în deplină siguranță, la cele mai înalte standarde de calitate cu produse Neyes Brows.

De asemenea, dacă vrei să citești mai multe despre stilizarea sprancenelor, poți accesa acest articol de pe blogul nostru unde am pus o galerie foto cu așa nu.

Sprâncenele sunt un element vizibil la fiecare persoană. De aceea îți recomandăm să ai mare grijă de ele. Apelează la specialiști pentru sprâncene corecte.

Vizitează salonul de pensat sprancene Galati GLASS Beauty House și bucură-te de modelarea profesională a sprâncenelor cu unelte și produse de top.

Contact Stilizare Sprancene Galati

Alege confortul, intimitatea și siguranța la Stilizare Sprancene Galati GLASS Beauty House. Sună acum la +40741103305 sau înscrie-te online aici.

Salonul GLASS Beauty House Galați se află pe Str. Siderurgiștilor Nr. 15, la parterul blocului SD10B (intrarea e din parcul de lângă Spitalul de Copii).

Suna acum
Adresa