Dacă ești în căutarea de makeup Galati, GLASS Beauty House este locul potrivit. Cu o vastă experiență în domeniul medical și estetic (6 ani, 6 clinici în țară, 1 salon), salonul nostru de beauty oferă mai multe tipuri de servicii de coafor pentru femei precum tuns, vopsit par, extensii par sau makeup.

Makeup Galati

Makeup Galati

Salonul GLASS Makeup Galati este un salon de machiaj unde poți opta pentru mai multe tipuri de makeup, în funcție de ocazia la care urmează să participi.

Dacă urmează să fii mireasă, poți opta pentru un makeup de mireasă sau dacă urmează să participi la un eveniment, optează pentru makeup de eveniment.

De asemenea, un machiaj profesional în Galați poate fi ales și pentru alte tipuri de ocazii. Poți opta foarte bine pentru un machiaj de zi sau un machiaj de seară.

Apasă aici pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de makeup Galati. Vei fi redirecționată către pagina dedicată acestor servicii.

Programare Makeup

Despre Machiaj Galati

Machiaj Galati

Salonul GLASS de Machiaj Galati este un salon premium ce include mai multe tipuri de servicii, printre care și servicii de makeup de eveniment.

Fică vorbim de un machiaj pentru nuntă, un machiaj pentru botez, un machiaj de nașă, un machiaj de zi sau un machiaj de seară, aici e locul potrivit.

De ce makeup la GLASS Beauty House Galați?

Te invităm să descoperi în primul rând condițiile premium din salonul nostru. Punem preț pe fiecare detaliu care în final face diferența decisiv.

În plus, toți makeup artiștii noștri sunt foarte experimentați și știu cum să te consilieze înainte de a merge pe o versiune optimă de machiaj, potrivită ție.

La GLASS Beauty House ai garanția că folosim mereu cele mai bune produse și ustensile de makeup existente pe piață, astfel încât tenul să nu aibă de suferit.

Programare Makeup

Contact Makeup Galati

Alege confortul, intimitatea și siguranța la Makeup Galati GLASS Beauty House. Sună acum la +40741103305 pentru o programare sau înscrie-te online aici.

Salonul GLASS Beauty House Galați se află pe Str. Siderurgiștilor Nr. 15, la parterul blocului SD10B (intrarea e din parcul de lângă Spitalul de Copii).

Suna acum
Adresa