Frizerie Galati Barber Shop

Dacă cauți frizerie Galati, GLASS Beauty House este locul potrivit. Cu o vastă experiență în domeniul medical și estetic (6 ani, 6 clinici în țară, 1 salon), barber shop-ul nostru oferă mai multe tipuri de servicii de frizerie barbati, barber shop, barbier, vopsit par barbati sau tratamente par si scalp.

Frizerie Galati

Frizerie Galati

În cadrul GLASS Frizerie Galati găsești mai multe tipuri de servicii dedicate bărbaților: tuns barbati, bărbierit, aranjat barbă și tot ce face un barbier Galati.

De asemenea, regăsești și servicii de frizerie barbati, barber shop și vopsit par par barbati. Totul într-un mediu sigur în care bărbații se simt confortabil.

Barber Shop Galati

Barber Shop Galati

Dacă dorești un tuns rapid într-o frizerie barbati și apoi dorești serviciile pe care ți le poate oferi un barbier Galati, GLASS Frizerie Galati e cea mai bună alegere.

Pentru că la salonul GLASS tunsul bărbaților și aranjarea bărbii nu este doar un serviciu, ci o experiență în sine care te va face să privești altfel aceste servicii.

De la atmosfera din locație, produsele folosite, modul de sterilizare al ustensilelor sau experiența specialiștilor noștri și până la detalii de finețe precum miros sau muzică ambientală, totul este pregătit astfel încât să trăiești ceva special.

Apasă aici pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de tuns barbati si barbier Galati. Vei fi redirecționat către pagina dedicată acestor servicii.

Programare Barber Shop

Frizerie Barbati si Masaj

Frizerie Barbati si Masaj

În GLASS Frizerie Barbati avem două tipuri de servicii de tuns și aranjat barbă. Serviciul Express care durează puțin și serviciul Premium, ce include masaj.

Știm că bărbații duc o viață stresantă și activă. Iar asta înseamnă că își doresc și ei momentele lor de relaxare, departe de ochii curioși ai celorlaltor clienți.

De aceea, în cadrul unui serviciu de tuns barbati sau a unui serviciu de aranjare barba poți opta pentru varianta cu masaj capilar plus masaj cervical.

Apasă aici pentru a afla mai multe despre serviciile noastre premium de tuns barbati si barber shop Galati ce includ și masaj.

Programare Frizerie

Vopsit Par Barbati

Vopsit Par Barbati

Bărbații sunt mai discreți în ceea ce privește vopsirea părului, iar noi știm acest lucru. Așa că am dezvoltat un serviciu de vopsit par barbati special.

În cadrul acestui serviciu, pe lângă faptul că vei avea parte de intimitate deplină într-o singură cameră, vopseaua va fi una specială pentru bărbați.

Spre deosebire de vopseaua de păr pentru femei, vopseaua de păr pentru bărbați are o culoare specială mată bărbătească, cu aspect mai natural.

Apasă aici pentru a afla mai multe despre serviciile noastre premium de vopsit par barbati. Vei fi redirecționat către pagina dedicată acestor servicii.

Programare Vopsit Par

Contact Frizerie Galati

Alege confortul, intimitatea și siguranța la Frizerie Galati GLASS Beauty House. Sună acum la +40741103305 pentru o programare sau înscrie-te online aici.

Salonul GLASS Beauty House Galați se află pe Str. Siderurgiștilor Nr. 15, la parterul blocului SD10B (intrarea e din parcul de lângă Spitalul de Copii).

Suna acum
Adresa