Dacă ești în căutarea unui coafor Galati, GLASS Beauty House este locul potrivit. Cu o vastă experiență în domeniul medical și estetic (6 ani, 6 clinici în țară, 1 salon), salonul nostru de beauty oferă mai multe tipuri de servicii de coafor pentru femei precum tuns, vopsit par, extensii par sau tratamente par.

Coafor Galati

Coafor Galati

La GLASS Beauty House oferim următoarele servicii în coafor Galati:

  • Vopsit par
  • Extensii par
  • Tuns femei
  • Tratamente par femei

Vopsit Par, Tuns si Coafat

Vopsit par femei

Părul tău este o comoară de preț așa că nu îți permiți să faci rabat de la siguranță și calitate doar pentru a economisi niște bani pentru care îți va părea rău ulterior.

Alege în primul rând o diagnoză corectă a părului tău pe care noi ți-o vom oferi complet gratuit și fără obligații la prima ta vizită într-un coafor Galati GLASS.

În urma diagnozei părului tău, specialiștii noștri îți vor recomanda soluția optimă de abordare a acestuia astfel încât să ajungi sănătos și sigur la rezultatele dorite.

Apasă aici pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de vopsit, tuns și coafat în coafor Galati. Vei fi redirecționată către pagina dedicată acestor servicii.

Programare Coafor

Extensii Par

Extensii par

Extensii par, o soluție modernă pentru femeile care vor să radieze de frumusețe și sănătate. Dacă vrei să-ți pui extensii par în coafor Galati, ai nimerit perfect.

Tipurile de extensii par pe care le folosim la salonul GLASS Beauty House Galați sunt premium. Adică sunt niște extensii de păr confortabile și ușor de întreținut.

Mai mult, sistemul de prindere al extensiilor este sigur, simplu, stabil, invizibil și nu provoacă alergii pentru că nu are un sistem de clipsuri sau benzi adezive.

Apasă aici pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de extensii par la coafor Galati GLASS. Vei fi redirecționată către pagina dedicată acestor servicii.

Programare Extensii Par

Tratamente par femei

Tratamente par femei

Părul și scalpul unei femei se poate confrunta cu diverse probleme de-a lungul timpului. La coafor Galati GLASS Beauty House avem mai multe tratamente par.

Dacă te confrunți cu un păr care se electrizează, este lipsit de elasticitate, cade sau se rupe cu ușurință, ai nevoie cu siguranță de o gamă de tratamente par.

De asemenea, oferim și o gamă variată de tratamente pentru scalp în cazul în care te confrunți cu mătreață, mâncărimi, sensibilitate sau roșeață a scalpului.

Apasă aici pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de tratare a părului sau a scalpului. Vei fi redirecționată către pagina dedicată acestor servicii.

Programare Tratamente Par

Contact Coafor Galati

Alege confortul, intimitatea și siguranța la coafor Galati GLASS Beauty House. Sună acum la +40741103305 pentru o programare sau înscrie-te online aici.

Salonul GLASS Beauty House Galați se află pe Str. Siderurgiștilor Nr. 15, la parterul blocului SD10B (intrarea e din parcul de lângă Spitalul de Copii).

Suna acum
Adresa