OpenDays

- evenimentul lunii Septembrie -

Îți place răsfățul? 

După valul de aprecieri pe care l-am primit în urma evenimentului prezentat de Ilinca Vandici, am hotărât ca a venit momentul să te întâmpinăm din nou cu ceva fresh: „Zilele Deschise”.
 
OpenDays este un eveniment dedicat persoanelor care își doresc cea mai înaltă calitate pentru părul lor, de la rădăcină până la vârf.
 
Vino să încerci gama de produse non-toxice pe care o oferă GLASS. Tratamentele premium te vor face să te simți specială și te vor duce pe culmile răsfățului în intimitatea salonului nostru.

„Am fost plăcut surprinsă să întâlnesc un personal foarte, foarte amabil și generos. Am trăit o experiență super frumoasă! Personalul este foarte atent la nevoile tale!”

~ Nicoleta Ciochina ~

Vii la OpenDays?

Noi te întâmpinăm cu REDUCERI speciale de până la 50%

De asemenea, tratamentele speciale și produsele non-toxice vor fi nelipsite în cadrul evenimentului OpenDays pe 3 și 5 Septembrie!

Vino la eveniment pentru a afla noile trenduri în materie de culori și stiluri ale părului. Vom discuta despre cum să ai un păr lung și sănătos, cu o culoare impecabilă.

 
În plus, fiecare invitat va primi din partea GLASS Beauty House Galați reduceri speciale valabile doar în ziua evenimentului
 
Este o ocazie unică să beneficiezi de consultanța celor mai buni stiliști care îți vor crea o formulă unică pentru tine și personalitatea ta.
 
 
Înscrie-te AICI!
 
⭐ Rezumat:
✅ Tratamente premium
✅ Produse non-toxice
✅ Afli noile trenduri
✅ REDUCERI Speciale de până la 50%
✅ Discută cu stiliștii noștri
✅ Vorbim despre sănătatea TA
 
Răsfață-te cum nu ai mai facut-o, la OpenDays 
 
Te așteptăm cu drag! 🙂

Suna acum
Adresa