Oferta lunii Februarie

Oferte Februarie

Luna februarie este luna dragostei, fie că sărbătorești Valentine`s Day pe 14 Februarie, fie că sărbătorești Dragobetele pe 24 Februarie.

Noi considerăm că dragostea ar trebui sărbătorită mereu, însă niciodată nu strică un mic imbold precum aceste zile din calendar!

În Februarie ți-am pregătit multe surprize la salonul GLASS Beauty House.

Va fi o tunsoare cool, un masaj capilar sau îngrijirea bărbii pentru el? Sau va fi o nouă culoare, extensii gene, stilizare sprâncene sau extensii de păr pentru ea?

24% Reducere Specială

Vino împreună cu persoana iubită și ai pe loc 24% reducere la serviciul achiziționat. 24% reducere tu și 24% reducere persoana iubită.

Dacă nu ai cu cine să vii, nu e nici o problemă. Este suficient să cumperi minim două servicii sau un pachet și reducerea de 24% e a ta.

14% Reducere Februarie

Nu facem discriminări. Dacă ești singur(ă) sau pur și simplu vrei să cumperi doar un singur serviciu, ai o reducere excelentă de 14%.

Te vom face să arăți atât de bine încât vei întoarce priviri de admirație chiar dacă ești cu partenerul/partenera de braț 😉

Încă ceva!

Ofertele menționate sunt valabile pentru toate tipurile de servicii, mai puțin tratamentele sau vopsirea părului și extensiile de păr, ce vor fi reduse cu 10%.

Singura problemă cu astfel de oferte este că se epuizează rapid, mai ales din cauza locurilor limitate. Nu sta pe gânduri. Contactează-ne!

Contactează-ne

Alege confortul, intimitatea și siguranța la Galati GLASS Beauty House.

Sună acum la 0371780898 pentru o programare sau înscrie-te online aici.

Salonul GLASS Beauty House Galați se află pe Str. Siderurgiștilor Nr. 15, la parterul blocului SD10B (intrare din parcul de lângă Spitalul de Copii).

P.S.: Ești în căutarea celui mai tare cadou de Ziua Îndrăgostiților? Check this out!

About GLASS Beauty House

Suntem un salon de înfrumusețare din Galați orientat către servicii superioare de beauty. Oferim clienților noștri intimitate, calitate, siguranță, igienă și specialiști cu rezultate. Totul într-o atmosferă premium, plină de bun gust. The Premium Beauty Experience.

Reader Interactions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum
Adresa