Lansăm gama de produse NON-TOXICE cu Ilinca Vandici la GLASS Beauty House

Ilinica Vandici la GLASS Beauty House

Ilinica Vandici, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” și stiliștii săi vin la GLASS Beauty House Galați VINERI, pe 7 IUNIE la ORA 17:00, pentru a lansa gama de PRODUSE NON-TOXICE de LUX în cadrul salonului nostru.

În cadrul evenimentului, Ilinca Vandici va prezenta produsele non-toxice pe care ea le folosește pentru a avea mereu o imagine perfectă.

Vino la eveniment pentru a afla trendurile verii în materie de culori și stiluri ale părului. Vom discuta despre cum să ai un păr lung și sănătos, cu o culoare impecabilă.

În plus, fiecare invitat va primi un cadou din partea GLASS Beauty House Galați plus reduceri speciale valabile doar în ziua evenimentului.

De asemenea, în cadrul evenimentului vei putea realiza o precomandă pentru noul tău look. Este o ocazie unică să beneficiezi de consultanța celor mai buni stiliști care îți vor crea o formulă unică pentru tine și personalitatea ta. Practic, vei discuta direct cu Ilinca Vandici și stiliștii săi despre secretele lor de frumusețe.

Participarea la eveniment este gratuită și implică înscrierea pe acest formular. După înscriere, participarea va fi confirmată doar dacă colegii noștri te vor anunța telefonic dacă mai sunt locuri disponibile.

Evenimentul este dedicat persoanelor care își doresc cea mai înaltă calitate pentru părul lor, de la rădăcină până la vârf.

Înscrie-te aici și hai să petrecem după-amiaza cu stil împreună cu Ilinca Vandici, VINERI, 7 IUNIE de la 17:00 la 19:00, la salonul GLASS Beauty House Galați.

About GLASS Beauty House

Suntem un salon de înfrumusețare din Galați orientat către servicii superioare de beauty. Oferim clienților noștri intimitate, calitate, siguranță, igienă și specialiști cu rezultate. Totul într-o atmosferă premium, plină de bun gust. The Premium Beauty Experience.

Reader Interactions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum
Adresa