Împreună cu pensatul și vopsitul, nici serviciile de ingrijire unghii barbati nu mai sunt un subiect de care bărbații să fie rușinați să se atingă. Tot mai mulți bărbați apelează la servicii de ingrijire unghii nu pentru că ar fi făcut-o oricând sau pentru că vor asta cu tărie. Bărbații apelează la astfel de servicii pentru că au început să fie necesare, iar imaginea contează mai mult decât niciodată.

Manichiura unui bărbat este unul dintre cei mai importanți indici ai unui bărbat în prezent. Fie că este vorba de interviuri, evenimente caritabile, petreceri sau orice alt tip de eveniment care necesită o prezență importantă, imaginea unui bărbat nu trebuie să afișeze niciun defect.

Un aspect îngrijit al unghiilor, dar mai important al mâinilor unui bărbat vor fi factorul care va evidenția și calitatea șarmului dar și încrederii de care dispui ca bărbat. Trebuie să inspiri bărbăție, putere, rafinament și eleganță.

Programare Ingrijire unghii barbati

Ingrijire unghii barbati
Ingrijire unghii barbati

Nu este doar o sedintă de ingrijire unghii din Galati

Experții din salon GLASS spun că nivelul de dificultate când vine vorba de îngrijirea unghiilor unui bărbat este unul scăzut luând în calcul și cerințele limitate pe care un bărbat le poate avea de la manichiuristul lui. Cu toate acestea, atenția care este obligatorie într-o ședință de ingrijire unghii bărbati va fi mereu mai crescută decât în cazul femeilor.

Textura pielii bărbaților este de o duritate mai accentuată, iar timpul care este investit într-o ședință de ingrijire unghii pentru bărbați este mai mare. Printre alte proceduri de înfrumusețare și însănătoșire ale unghiilor tale, ne vom ocupa de stilizarea formei unghiilor și de îndepărtarea cuticulelor, ne vom asigura că mâinile și unghiile tale vor fi hidratate și catifelate. Produsele pe care le folosim sunt de top, iar ustensilele noastre sunt noi pentru fiecare client.

Cel mai bun serviciu de ingrijire unghii barbati

Noțiunea de frumusețe s-a schimbat destul de mult în ultimii ani mai ales pentru bărbați. Salon GLASS Beauty House a dedicat resurse pentru a dezvolta o serie de servicii speciale pentru bărbații care au înaintat odată cu fenomenul de înfrumusețare.

În prezent bărbatul nu își mai poate arăta bărbăția mergând la vantoare sau în pădure la tăiat lemne. Nici femeile nu se mai uită după aceste detalii. În schimb, modul în care arată un bărbat poate răspunde la toate întrebările unei femei sau a celor din jur. Un Serviciu de ingrijire unghii barbati este unul dintre cele mai bune și potrivite lucruri pe care un bărbat le poate face dacă este conștient de importanța imaginii lui.

Acum bărbații merg la sală, sunt foarte atenți la nutriție, apelează destul de des la servicii de înfrumusețare, masaje, investesc în produse de styling, parfumuri și într-o gamă foarte mare de accesorii.

În secolul 21, un bărbat trebuie să arate bine, să inspire încredere, să arate că este preocupat de imaginea sa și că este capabil să treacă de bariere. Un serviciu de ingrijire unghii barbati nu mai este un subiect străin celor care vor să aibă parte de succes.

Fă o programare pentru că schimbarea vine din interior.

Suna acum
Adresa