În Salon GLASS Beauty House Galați bărbații sunt tratați la fel de bine precum sunt tratate și reprezentantele sexului frumos. În prezent, în perioada în care trăim, bărbații trebuie să țină pasul cu evoluția industriei de infrumusetare barbati, dar mai mult, trebuie să țină pasul cu nivelul de frumusețe la care ajung partenerele lor.

Bineînțeles, procedeele de infrumusetare barbati sunt diferite față de cele folosite de femei. GLASS Beauty House Galați se mândrește cu un număr mare de bărbați mulțumiți care se întorc la noi regulat pentru a li se oferi serviciul și tratamentul de înfrumusețare pe care îl merită.

Programare Servicii de infrumusetare Barbati

Frizerie Galati. Tuns barbati Galati

Considerăm că suntem printre puținele clinici de înfrumusețare din țară care oferă un serviciu de infrumusetare barbati premium, personalizat pentru oricare dintre clienții noștri. De la început garantăm că nu vei fi înconjurat de factori de stres, în niciun moment nu vei fi deranjat de prezența altor persoane. Ne dorim să oferim servicii de frizerie Galati de cel mai înalt nivel, deci pe tot parcursul procesului de stilizare a părului, vei fi singur într-o camera spațioasă, bineînțeles alături de stilistul nostru.

Știm că gusturile unui bărbat nu se aseamănă prea mult cu ceea ce își dorește o femeie când vine vorba de coafuri sau freze. O femeie va putea sta fără probleme cinci ore la coafor fără să regrete niciun moment. Pe când bărbații, vor să fie cât mai eficienți. Astfel, serviciul nostru de frizerie Galati este perfect conturat după preferințele bărbaților. Include masaj, spălare, stilizare, totul perfect dar și eficient și profesionist. Trebuie să încerci.

Infrumusetare Barbati: Tuns barba Galati

Perioada Victoriană ne amintește de bărbați rafinați ce emanau masculinitate cu un aspect autentic și puternic. În prezent, înțelegem perfect de ce un bărbat care se respectă are nevoie de un tuns barba Galati. Aspectul de bărbat elegant, rafinat oferit de bărbile aranjate sau a mustăților filate este un model hipster de urmat care se practica la pădurarii din Anglia.

Un bărbat adevărat nu doar lasă părul facial să crească la voia întâmplării. Un bărbat adevărat se va interesa de aspectul și calitatea bărbii lui fiind mereu cu un pas înaintea celorlalți. De aceea trebuie sa alegi serviciile noastre de infrumusetare barbati.

La salon GLASS Beauty House Galați vom avea grijă ca barba ta să îți asigure aspectul masculin pe care îl meriți. Împreună cu specialiștii noștri vei avea parte de un tuns barba Galati de lux! Înainte de a începe ședința de styling, ne vom asigura că modelul pe care îl va avea barba ta este cel mai potrivit pentru forma feței tale.

Noi îți vom arăta că o barbă poate fi și deasă, poate fi însănătoșită, poate avea o formă elegantă. Momentele de deznădejde vor dispărea, iar încrederea în tine nu va mai fi o problemă.

Infrumusetare Barbati: Vopsit barbati Galati

Nu mai este o rușine și nici o noutate faptul că un bărbat trebuie să se vopsească pentru a masca semnele îmbătrânirii care fie că vrem sau nu, apar din ce în ce mai des. Înțelegem că un bărbat care se respectă nu își va dori niciodată ca vopsitul părului să fie evident. Știm acest lucru, iar din această cauză oferim ședințe de Vopsit barbati Galati pentru orice tip de păr și culoare.

Am ales să oferim servicii exclusive pentru bărbați doar pentru a le putea oferi rezultatele pe care nu reușesc să le obțină singuri. Vopseaua de păr pentru bărbați nu este deloc asemănătoare cu cea pentru femei. Un bărbat nu va dori culori foarte pigmentate sau aprinse pentru a ieși în evidență.

Un bărbat își dorește ca firele albe să fie cât mai puține posibil. Experții noștri in infrumusetare barbati îți vor oferi rezultatele pe care le dorești. Sună-ne și încearcă și nu te vei mai întoarce niciodată la vechile obiceiuri de mascare a firelor albe.

Suna acum
Adresa