Informare oficială legată de Covid-19

Dragi prieteni,

Având în vedere aspectele legate de virusul Covid-19, dorim să vă informăm că în cadrul salonului GLASS Beauty House situația a fost mereu sub control.

Măsurile de sterilzare, igienă, curățenie și siguranță au fost mereu suplimentare la noi, încă de la început, din 2018, iar acest lucru a reprezentat întotdeauna unul dintre avantajele noastre competitive pe care l-am promovat în cadrul manifestului Garanției Calității.

În cadrul salonului s-au folosit, se folosesc și se vor folosi mereu din abundență substanțe de igienă și curățenie în doze și concentrații conforme.

Avem stocuri consistente de mănuși, măști de protecție, uneltele sterilzate și substanțe de igienizare. Toată activitatea se desfășoară în mod normal.

La GLASS Beauty House ești în siguranță.

Ne pasă de clienții noștri. Prin urmare am luat un set firesc de măsuri specifice perioadei:

  •  Înainte de a veni la salon, clienții vor fi întrebați suplimentar de starea lor de sănătate și de țările în care au călătorit în ultimele 20 de zile pentru a stabili programarea la o dată ulterioară dacă este cazul
  • Deși tipul nostru de activitate nu implică nici un fel de aglomerație datorită programărilor separate pe intervale și săli, am adăugat timp suplimentar între programări pentru a evita intersectările oricum puțin probabile cu alți clienți

Cu atât mai mult, în situatia actuală, vom comunica suplimentar cu toți clienții noștri și, ca și în cazul colegilor noștri, dacă au fost sau au interacționat cu persoane din zonele “roșii” le transmitem să rămână izolați la domiciliu, acesta fiind un act de responsabilitate față de familie, colegi și societate.

Atunci când ne alegi, intri în marea familie GLASS Beauty House. Am avut, avem și vom avea grijă de tine la fel ca de membrii familiei noastre.

Îți dorim o primăvară frumoasă în continuare!

Gânduri bune,

Echipa GLASS Beauty House

Despre GLASS Beauty House

Suntem un salon de înfrumusețare din Galați orientat către servicii superioare de beauty. Oferim clienților noștri intimitate, calitate, siguranță, igienă și specialiști cu rezultate. Totul într-o atmosferă premium, plină de bun gust. The Premium Beauty Experience.

Reader Interactions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum
Adresa