Ești super!

Iar partea cea mai bună este că la noi poți auzi asta zi de zi! Pentru că dacă ești super, meriți să o auzi ori de câte ori ai făcut ceva super!

Stai un pic și citește asta dacă tot ai ajuns aici. La concurs te-ai înscris și vei participa la tragerea la sorți. Dar vrei să auzi și asta.

Știm că schimbările sunt uneori dificile. Un nou loc de muncă sună uneori ca o mutare din Galați în București, fără să cunoști pe nimeni.

Dar nu trebuie să fie neapărat așa. Uneori poate că te-ai gândit la asta, dar toată zona de confort și lipsa de timp te face să vrei să rămână totul la fel.

Știm cum e!

Tocmai de aceea noi am creat ceva diferit. O zonă complet nouă pentru specialiști. O zonă a viitorului. Și dacă mai stai puțin, îți explicăm.

Nu știu cât de mult ești la curent cu ceea ce se întâmplă în lume legat de evoluția tehnologiei: mașini electrice, bănci care nu sunt bănci, metode de plată noi, prezență online, servicii de concierge, criptomonede etc.

Lumea evoluează și mai devreme sau mai târziu oamenii se vor adapta la tot ceea ce este nou. La tot ceea ce este mai accesibil. La confort. La siguranță.

Atunci când vei deveni colega noastră sau colegul nostru vei afla mai multe despre viziunea GLASS asupra viitorului în acest domeniu și vei avea o poziție privilegiată.

Fă pasul următor în cariera ta, în viața ta și în familia ta. Imaginează-ți că poți câștiga mai mulți bani cu mai puțin efort, cu mai puține griji, cu mai puțin stres.

Probabil că ai auzit multe despre noi. E de bine în orice caz. Așa cum nici mașinile electrice nu sunt populare acum, probabil și conceptul nostru premium e din alt film.

Întrebarea este: vrei să fii în mijlocul schimbării atunci când se produce sau vrei să fii ca toți ceilalați care se chinuie să ajungă din urmă vremurile atunci când e prea târziu?

Imaginează-ți că acum poate toată lumea vorbește că nu e posibil așa ceva: intimitate, calitate, siguranță, no tips, tehnologii ultramoderne și viziune.

Dar am mai făcut-o odată!

Vino la GLASS și ai să vezi!

Dacă apreciezi calitatea, înseamnă că vei iubi GLASS Beauty House ®, un concept care va revoluționa în 2019 zona premium a frumuseții, așa cum și aBeauty Clinique ® a revoluționat acum 7 ani, în 2012, zona esteticii.

Dacă servicii precum tuns, coafat, vopsit, extensii gene, stilizare sprâncene, manichiură, pedichiură, makeup, extensii păr sau barber shop nu îți sunt străine, atunci hai să ne cunoaștem mai bine.

Completează acum numele și numărul tău de telefon în formularul de mai jos, iar noi te vom contacta pentru a discuta mai multe. Stai fără griji, discreția ta este asigurată și nimeni nu va ști că te interesează alt loc de muncă.

Ce spun colegii

De ce GLASS?

Respect

La GLASS Beauty House știm că satisfacția și fericirea clienților stă în satisfacția și fericirea angajaților și partenerilor.

Îți asigurăm un mediu plin de bun simț și respect din partea șefilor, colegilor sau a clienților.

Câștiguri

Oferim cele mai bune venituri din industrie, indiferent că vii la noi în calitate de angajat sau partener.

Plătim întotdeauna salariile la timp și respectăm întotdeauna înțelegerile făcute încă de la început. Vino la noi dacă vrei să câștigi mai mulți bani.

Integrare

Știm că uneori schimbările pot fi dificile. Mai ales dacă lucrezi de ani de zile în același loc.

Avem un sistem de integrare prin care te ajutăm să te adaptezi rapid la noul tău loc de muncă noua ta familie de la GLASS.

Calitate

Știm ce înseamnă să-ți dorești să lucrezi cu cele mai bune produse și cu cele mai bune unelte, dar să nu ai întotdeauna acces la ele.

Nu și la GLASS Beauty House. Aici îți oferim tot ce dorești și tot ce ai nevoie pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Training

Lucrând la GLASS Beauty House ai acces gratuit mereu la cele mai bune traininguri din domeniu.

Considerăm că educația va diferenția mereu pozitiv angajații și colaboratorii noștri. Hai să ne dezvoltăm împreună!

Completează acum numele și numărul tău de telefon în formularul de mai jos, iar noi te vom contacta pentru a discuta mai multe. Stai fără griji, discreția ta este asigurată și nimeni nu va ști că te interesează alt loc de muncă.

Ce spun colegii

Vrei să fii artistul de care să știe o lume întreagă? Vrei să vii într-un loc unde îți punem noi totul la dispoziție, astfel încât tu doar să faci ce știi mai bine? Vrei să câștigi mai mulți bani și să lucrezi în condiții mai bune decât în prezent? Vrei să scapi de toate bătăile de cap pe care le ai acum în acest domeniu și să te concentrezi doar pe ceea ce îți place să faci?

Vino în echipa GLASS Beauty House ® (by aBeauty Clinique ®) și fă parte din povestea reinventării conceptului de saloane beauty.

Căutăm pentru locația GLASS Beauty House din Galați persoane specializate în:

 • Hairstyling/Coafură
 • Manichiură
 • Pedichiură
 • Gene false
 • Sprâncene
 • Make-up
 • Tuns bărbați
 • Întreținerea bărbii
 • Completează acum formularul de aici și îndeplinește-ți visul.

aBeauty Clinique ® este cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală neinvazivă și minim invazivă din România. Cu 6 clinici și 7 ani de experiență în orașe precum București, Brașov, Constanța, Galați, Iași și Timișoara, ne-am decis să oferim în continuare servicii superioare și în alte domenii conexe serviciilor de estetică.

Așa a luat naștere GLASS Beauty House, un concept premium de salon unisex (cu secțiuni total separate bărbați-femei) bazat pe: 

 • Confidențialitatea și intimitatea oferită clienților noștri în salon
 • Transparența cu privire la originalitatea produselor și uneltelor folosite
 • Cele mai bune produse, vopsele, substanțe, accesorii și dotări

Acest trio de avantaje care diferențiază clar GLASS Beauty House este menit să-ți ofere mereu simultan următoarele elemente atât ție ca partener cât și clienților noștri:

 1. Confort și respect
 2. Siguranță
 3. Rezultate

Am ținut cont de toate insatisfacțiile, micile neajunsuri sau dorințele pe care le au în general clienții saloanelor de înfrumusețare.

Am descoperit că la fel ca și în estetică, oamenii care se respectă își doresc cele mai bune aparate, substanțe și produse din lume, nu doar cele disponibile local.

Își doresc intimitate deplină, discreție, respect și bun simț. Își doresc să nu aștepte, să nu fie întârziați și să-și facă programări cu ușurință.

Își doresc să obțină rezultate foarte bune, să ceară mai mult și să ofere feedback fără rețineri. Oamenii care se respectă își doresc curățenie, igienă dovedită și siguranță.

Dacă apreciezi calitatea, înseamnă că vei iubi GLASS Beauty House ®, un concept care va revoluționa în 2018 zona premium a frumuseții, așa cum și aBeauty Clinique ® a revoluționat în 2012 zona esteticii.

Căutăm parteneri

Pentru ca acest concept să devină realitate avem nevoie de parteneri care să își dorească să ofere cele mai bune servicii de înfrumusețare și care să își dorească să lucreze cu cele mai bune produse din lume.

Nu ne interesează clienții pe care tu ca partener îi poți aduce în beauty house. Este responsabilitatea noastră să-ți oferim clienți, să-ți oferim un mediu de lucru premium, un sistem informatic bine pus la punct, consumabile de calitate și training de la cei mai buni specialiști în domeniu pe care îi vom aduce la GLASS Beauty House ®.

Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că vei obține venituri mai bune decât până acum, în condiții de lucru mai bune decât până acum și fără bătăile de cap pe care le puteai întâlni până acum în munca pe cont propriu sau în alte tipuri de colaborări pe care le-ai avut până acum.

Noi îți vom oferi absolut tot mediul și resursele de care ai nevoie pentru a avea succes, astfel încât tu să te concentrezi pe ceea ce contează. Să te concentrezi pe pasiunea ta de oferi excelență în aranjarea părului, unghiilor, genelor, sprâncenelor sau a make-up-urilor potrivite.

Dacă dorești să afli mai multe despre o colaborare cu noi primul pas este să ne întâlnim la o discuție discretă în care ne vom cunoaște mai bine, vom discuta despre standarde, așteptări și vom vedea dacă suntem compatibili.

Dacă te ocupi de unul sau mai multe tipuri de servicii menționate mai jos:

 • Hairstyling/Coafură
 • Manichiură
 • Pedichiură
 • Gene false
 • Sprâncene
 • Make-up
 • Tuns bărbați
 • Întreținerea bărbii
 • Completează acum formularul de aici și îndeplinește-ți visul.

Suna acum
Adresa