Ai grijă la extensiile de gene false

Extensii Gene Galati

Astăzi vom vorbi despre extensiile de gene false.

Din păcate și în domeniul frumuseții și sănătății ne confruntăm cu un val de produse false, cunoscute în mediul online ca și fake products.

Genele false nu scapă de această situație și de aceea trebuie să fii foarte atentă înainte de a alege să-ți pui niște extensii de gene.

Xtreme Lashes este cea mai cunoscută companie de extensii de gene. Cu adevărat, calitatea Xtreme Lashes este una excepțională.

Totuși, foarte multe saloane pretind că oferă acest tip de brand fără ca specialiștii acelor saloane să fie certificați în montarea de gene Xtreme Lashes.

Pentru a verifica dacă salonul sau artiștii care pun gene false sunt cu adevărat certificați oficial Xtreme Lashes în Galați, este suficient să urmezi linkul de aici.

Extensiile de gene false sunt un subiect sensibil

Genele sunt un subiect foarte sensibil și la propriu și la figurat, iar alegerea salonului e foarte importantă.

Atenție la riscuri

Riscuri care apar odată cu utilizarea extensiilor de gene de calitate scăzută:

  • alergii
  • pleoape umflate
  • mâncărimi
  • ochi înroșiți

Toate acestea apar din cauza adezivilor de slabă calitate și a materialului îndoielnic din care sunt realizate genele, iar pe termen lung pot duce la probleme mai grave. Îți recomandăm să alegi mereu originalul.

Gene False la GLASS Beauty House Galați

Extensiile de Gene False
Extensiile de gene false sunt o operă de artă

Dacă ai în prezent alt tip de gene false, noi îți realizăm gratuit demontarea acestora care în mod normal costă 160 lei.

După demontarea genelor false vechi, va trebui să aștepți 48 de ore, după care vei putea veni pentru montarea de gene originale Xtreme Lashes.

La GLASS îți ascultăm cu atenție nevoile și dorințele tale, urmând să trecem printr-o procedură de consiliere.

Vom observa structura genelor tale și a direcției în care acestea cresc, forma și simetria ochilor și forma sprâncenelor care trebuie să fie în armonie cu ochii.

La final vei avea niște gene mai frumoase, cu aspect natural și fără disconfortul sau riscurile produse de alte soluții.

Alege confortul, intimitatea și siguranța. Sună la 0371780898 pentru o programare sau înscrie-te online aici.

Salonul GLASS Beauty House Galați se află pe Str. Siderurgiștilor Nr. 15, la parterul blocului SD10B (intrarea e din parcul de lângă Spitalul de Copii).

Programare Extensii Gene

About GLASS Beauty House

Suntem un salon de înfrumusețare din Galați orientat către servicii superioare de beauty. Oferim clienților noștri intimitate, calitate, siguranță, igienă și specialiști cu rezultate. Totul într-o atmosferă premium, plină de bun gust. The Premium Beauty Experience.

Reader Interactions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum
Adresa