Podoaba capilară trebuie să fie cel mai iubit element al tău. Părul te poate face în orice moment al zilei să pari fie îngrijită, strălucitoare și feminină sau, din contră, te poate arăta obosită și stresată. Indiferent de starea ta emoțională, părul trebuie mereu ținut din scurt pentru a nu îți da de gol slăbiciunile. La salon GLASS Beauty House Galați, ne-am specializat în proceduri complexe de atașare de extensii par pentru ca tu să poți avea mereu la discreție modalități prin care să îți răsfeți părul.

EXTENSII PAR GALATI – Avantajele unor extensii premium

Principalul avantaj este că îți poți satisface nevoia de o schimbare cu doar o ședință în care îți vom aplica extensii par. Extensiile de par nu vor afecta în niciun fel sănătatea scalpului sau părului tău. Aplicarea extensiilor este un procedeu care se face pe cale naturală, deci totul se întâmplă într-un mediu controlat dar sănătos, iar tu vei obține look-ul mult visat.

Programare Extensii par Galati

Extensii par Galati
Extensii par Galati

După o ședință de aplicare extensii par, vei crea o legătură de prietenie cu expertul nostru în înfrumusețare, vei avea parte de o experiență nouă cum nu ai mai întâlnit. Ședința de înfrumusețare are loc într-o cameră separată de restul salonului, nu vei fi deranjată de zgomote, iar intimitatea nu îți va fi invadată în niciun fel. Părul lung nu mai este posibil doar printr-un proces de așteptare îndelungat în care părul tău poate suferi schimbări și daune din dorința ta de a nu îl tăia, scurta, menține sănătos. Dacă îți doreșți să obții un par lung, într-o perioadă foarte scurtă de timp, adică peste noapte, o ședință de atașare a extensiilor de par natural este exact ceea ce îți trebuie.

Acesta este doar unul dintre multele avantaje, un păr lung și perfect în doar câteva ore.

Cu ajutorul acestor extensii par, nu vei mai simți acel sentiment de monotonie, iar de fiecare dată când simți că vrei ceva nou, nimic nu te va opri.

Extensiile de par nu sunt pretențioase.

Vor fi înlocuitorul pentru cea mai bună prietenă a ta și vor fi sprijinul tău când te vei afla într-o poziție dificilă. Vor fi cavalerul în armură care îți va salva ziua făcându-te să te simți frumoasă oricând.

Problemele în materie de culoare vor fi diminuate, vei putea trece de la un păr cârlionțat la un par întins cu placa fără să te mai îngrijorezi de deteriorări. Nu va mai trebui să te gândești la aspecte negative.

Cel mai important lucru după întreg procesul, este că aceste extensii par Galati pot fi la alegerea ta, din 100% păr natural.

După o ședință de aplicare a extensiilor de păr, nu te vei mai lovi de “a bad hair day”, vei reuși mereu să îți aranjezi părul rapid, eficient și într-un mod ușor. Dacă noua ta tunsoare nu te mulțumește și nu este ceea ce ți-ai dorit, noi îți putem remedia problema aplicând extensiile de păr potrivite pentru ca tu să te simți încrezătoare.

Nu mai pierde timp și fă alegerea importantă chiar acum. Contactează-ne la telefon și programează o ședința profesională ca să poți pleca acasă cu extensiile mult visate.

Extensii păr.

Suna acum
Adresa