Îți mulțumim pentru că vrei să afli mai multe informații despre GLASS Beauty House Galați. Te invităm să afli povestea noastră.

Totul a început în anul 2012 când am lansat în Galați prima clinică premium de estetică facială și corporală, aBeauty Clinique.

De atunci și până în 2018, aBeauty Clinique a devenit cea mai mare rețea de clinici de estetică neinvazivă din țară.

După experiența acumulată în domeniul frumuseții și obținerea poziției de lider de piață, am știut că e momentul GLASS.

Despre GLASS Beauty House

Piața de saloane de beauty este supraaglomerată. La fiecare colț de stradă se deschide câte un nou salon care oferă…

… exact aceleași servicii și condiții ca în orice alt salon.

Așa că am știut din start că GLASS Beauty House va fi un salon diferit. Pentru că la GLASS ne adresăm:

  • Oamenilor care doresc intimitate și bun simț
  • Oamenilor care doresc siguranță și igienă
  • Oamenilor care doresc calitate și rezultate
  • Oamenilor care doresc să știe cât plătesc

Cu ce e GLASS Beauty House diferit

Intimitate

Fără priviri curioase. Fiecare scaun și post de lucru se află în camere separate. Suntem singurul salon unde ai parte de o experiență 1 la 1 cu stilistul tău, într-o atmosferă discretă și de bun simț.

Siguranță

Igienă totală. Când a fost ultima dată când specialistul unui salon ți-a desigilat uneltele sterilzate în fața ta? În salonul nostru totul este sterilizat cu un aparat special. În plus, lucrăm cu măști și mănuși.

Calitate

Folosim doar produse premium care oferă rezultate relevante. De asemenea, investim în fiecare unealtă, sistem sau dispozitiv, astfel încât să ai parte mereu de cea mai bună experiență posibilă.

No tips

Prețul serviciului cumpărat este singurul lucru pe care îl plătești. La GLASS nu există noțiunea de bacșiș, iar toată lumea este fericită cu acest sistem. Vii fără griji și știi mereu care sunt costurile tale.

Alege confortul, intimitatea și siguranța la coafor Galati GLASS Beauty House. Sună acum la 0741 103 305 pentru o programare sau înscrie-te online aici.

Salonul GLASS Beauty House Galați se află pe Str. Siderurgiștilor Nr. 15, la parterul blocului SD10B (intrarea e din parcul de lângă Spitalul de Copii).


Suna acum
Adresa