Cum sa pensezi sprancenele: Așa NU!

Cum sa pensezi sprancenele

Când te întrebi cum sa pensezi sprancenele cred că este mai bine uneori să vezi niște exemple mai puțin fericite, ca să înțelegi cum să te ferești.

Astăzi îți prezentăm de fapt cum să NU îți pensezi sprancenele, iar în galeria foto de mai jos poți observa exemple. Iată varianta de așa NU.

Cum sa pensezi sprancenele: NU așa!

Galerie foto preluată de la Neyes Brows.

Dezordonate, inegale, greșite, înrărite, tatuate, de ”Mickey Mouse”, îndepărtate sau unite. Aceste tipuri de sprancene pensate…

… în cel mai bun caz doar îmbătrânesc înfățișarea și o fac lipsită de armonie, dar în cazuri mai puțin fericite poate deveni un „timbru”.

Sprancenele au nevoie de atenție pentru că sunt printre cele mai accentuate puncte ale corpului. Sprancenele ies mult în evidență.

Ca și un păr bine coafat, sprancenele oferă frumusețe și un aspect îngrijit.

Cum sa pensezi sprancenele

Cum sa pensezi sprancenele: Așa DA!

Vino la salonul GLASS Beauty House Galați pentru o modelare profesională a sprancenelor și bucură-te de forma lor cu aspect natural.

Alege confortul, intimitatea și siguranța sprancenelor tale. Sună acum la  0745585362  pentru o programare sau înscrie-te online aici.

Programare Stilizare Sprancene

Despre GLASS Beauty House

Suntem un salon de înfrumusețare din Galați orientat către servicii superioare de beauty. Oferim clienților noștri intimitate, calitate, siguranță, igienă și specialiști cu rezultate. Totul într-o atmosferă premium, plină de bun gust. The Premium Beauty Experience.

Reader Interactions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum
Adresa