După diagnosticarea profesională realizată cu ajutorul hair analizerului se va crea planul personalizat pentru nevoile scalpului:

 • Cădere datorată prezentei excesului de sebum, care blochează oxigenarea normală a pielii și a bulbului.
 • Cădere datorată mătreții, care blochează oxigenarea normală a pielii și a bulbului
 • Cădere cu prezență de dermatită, iritații și înroșiri
 • Cădere datorată pielii atrofiate-păr mai rar, zona superioară a frunții dură și cu pielea lipită de scalp care favorizează lipsa nutrienților.
 • Cădere cu prezență de dermatită, iritații și înroșiri
 • Simplă cădere- piele normală

În cazul dezechilibrelor cutanate, faza de curățare este esențială, fiind necesară aplicarea băilor de păr specifice, care purifică scalpul eliminând toxinele, contribuie la creșterea naturală a părului și reactivează microcirculatia hrănind bulbul firului de păr.

BAIA DE PĂR REVITALIZANTĂ PENTRU SCALP ȘI PĂR PREDISPUS LA CĂDERE- ingrediente și beneficii:

 • Celule stem vegetale din liliacul de vară contribuie la reproducerea celulelor foliculelor părului, îmbunătățind capacitatea lor de reinoire. Protejează celule pielii și foliculii împotriva acțiunii dăunătoare a oxidării. Încetinesc îmbătrânirea prematură a foliculilor părului și reduc subțierea scalpului.
 • Extract de castan biodinamic care stimulează foarte bine activitatea microcirculației. Datorită conținutului de saponină și esculină, reglează permiabilitatea și rezintența părului, îmbunătățind microcirculația vaselor de sânge și stimulând reactivarea și întărirea bulbului firului de păr.
 • Surfactanți derivați natural îmbunătățiți cu săruri de zinc. Una dintre cauzele căderii parului o preprezintă hiperproducția de sebum, care obstrucționează bulbul pilifer, împiedicând oxigenarea naturală a părului și creșterea sănătoasă a acestuia.
 • Surfactanții au o acțiune de reglare a sebumului și favorizează oxigenarea corectă a parului, au o acțiune deodorantă delicată și stimulează metabolismul celular și reînnoirea pielii.

TRATAMENT FORTIFIANT ȘI DENSIFIANT ingrediente și beneficii:

Acest tratament întărește legătură și stabilitatea firului de păr și bulb, stimulând derma papilară pentru inducerea creșterii capilare.

 • Celule stem vegetale din liliacul de vară contribuie la reproducerea celulelor foliculelor părului, îmbunătățind capacitatea lor de reinoire. Protejează celule pielii și foliculii împotrivă acțiunii dăunătoare a oxidării. Încetinesc îmbătrânirea prematură a foliculilor parului și reduc subțierea scalpului.
 • Dyagen este un ingredient activ derivat din drojdie și conferă forță și hrănire părului. Aceasta acțiune se întâmplă în faza anagena, momentul activ al creșterii parului, în care fibra capilară crescută pătrunde în rădăcina internă. Prin procesul dinamic proteic, Dyagen stimulează formarea de noi nivele de keratina și de colagen în par.
 • Densiplant este un complex derivat din plante care stimuleaza derma papilară pentru producția de fibre capilare noi, acționând asupra moleculelor responsabile de înnoirea  firului de păr. Complexul este bogat în fosfolipide și fitosteroli care cresc sinteaza factorilor de creștere endotelială vasculară facilitând aportul de oxigen și a altor nutrienti asupra scalpului.

TRATAMENT INTENSIV ȘI REVITALIZANT ingrediente și beneficii:

Acest tratament are o acțiune de energizare asupra bulubului pilifer, crescând forță și rezistentă părului. Favorizează microcirculația în scalp și îl hidratează, îmbunătățind comfortul chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

 • Dyagen este un ingredient activ derivat din drojdie și conferă forță și hrănire parului. Această acțiune se întâmplă în faza anagena, momentul activ al creșterii parului, în care fibra capilară crescută pătrunde în rădăcină internă. Prin procesul dinamic proteic, Dyagen stimulează formarea de noi nivele de keratină și de colagen în păr.
 • Complex hair spa- Sinergia din lactilol și xytilol favorizează hidratarea imediată a scalpului sensibilizat, oferind comfort și calmare, cu o acțiune de durată. Reglează procesul de descuamare și întărește barierea pielii. Restaurează ecosistemul scalpului și favorizează înmulțirea microflorei sănătoase în detrimentul germenilor patogeni.
 • Cafeaua verde este bogată în substanțe cu o puternică acțiune biochimică, cum ar fi polifenolii, taninii și cafeina, toate având un efect stimulant asupra metabolismului celular. Aceasta este foarte bogată în acid clorogenic care are acțiune antioxidanta și protectiva. Este cel mai puternic inhibitor al 5-alfa reductaza adică al procesului de producție a sebumului care crește obstrucția bulbului și conduce la subțierea parului.
 • Ulei din semințe de bumbac cu cel mai mare conținut de vitamina E, un puternic antioxidant. Desfășoară o acțiune de condiționare care transformă strălucirea părului datorită interacțiunii dintre acizii grași saturați și nesaturați, în special a acidului linileic, un acid gras esențial cognitiv.
 • Uleiul esențial de cedru are o acțiune anti-oxidantă asupra rădăcinii parului, stimulând recreșterea prin favorizarea microcirculației periferice. Astfel, țesutul scalpului este mai oxigenat, conferind o mai mare hrănire la rădăcină.
 • Uleilul esențial de mentă are o acțiune reactivantă și de împrospătare asupra microcirculației, oferind scalpului o calmare imediată și o senzație de bine.
 • Extractul de castan biodinamic este printre cele mai eficiente remedii pentru reactivarea microcirculației. Extractul de castan biodinamic stimulează zona foliculilor. Datorită conținutului de saponine și esculine, reglează permeabilitatea părului și rezistentă acestuia, îmbunătățind microcirculația vaselor de sânge, stimulând reactivarea și întărirea bulbului firului de păr.
 • Tecul este adesea folosit în medicina Ayurvedica pentru a întări structura capilară cat și pentru proprietățile sale antibacteriene.
 • Mahonul etic este o plantă folosită de obicei în medicina africană pentru calitățile sale renumite de energizare și invigorare a părului.Suna acum
Adresa